Afic Blanes
Afic Blanes

Sortides

La idea de les Sortides Fotogràfiques té a veure amb el desig de trobar-se, companys amb la mateixa afició, i passar un matí o un dia compartint una activitat relacionada amb aquesta.

Si bé la fotografia realment més elaborada/pensada és un acte de solitud del fotògraf amb el seu equip i un motiu escollit, en aquestes trobades això perd una bona part d'intensitat; part recuperada amb escreix tant per l'ambient entre companys com per l'intercanvi de criteris, de gustos, de coneixements... de tot tipus d'informació relacionada amb el món de la fotografia.

Atès que tenim la possibilitat d'aprendre dels altres, s'aconsegueix que les relacions entre els socis participants s'estrenyin i es creïn vincles d'amistat.
Així doncs, recomanables per aquestes dues grans raons: aprenentatge tècnic i foment del companyerisme.

La sortides s'estan programant últimament amb tres mesos d'antelació, amb un dia escollit i amb diferents temes; la idea és que els socis de l'entitat es puguin organitzar a l'hora de programar-se les seves assistències i que les temàtiques siguin diferents i variades (esport, paisatge, urbana, macro, retrat...); arribant d'aquesta manera als diferents gustos i tendències que co-existeixen a la nostra associació fotogràfica.
Sortides fotogràfiques - 09/02/2020

Primera Sortida 2020 de Socis


Ahir diumenge vàrem fer la primera sortida programada per en Miquel Navarro, que serà l’organitzador de les mateixes aquest 2020. El lloc escollit va ser Lloret de Mar, a l’albada, la platja que esta sota la Dona Marinera, i que es diu “Platja Sa Caravera”

La jornada va comptar amb la participació d’un grup de socis matinador , com podeu veure.

Al ...


Sortides fotogràfiques - 24/09/2019

AFIC col·labora amb la Espartana 2.0 - 2019


AFIC ha col·laborat amb l’organització de la Espartana, una cursa BTT que va tenir lloc el diumenge 22 de setembre. La cursa de 20 o 30 Km, segons categoria (gallos o gallinas) transcorre per paratges del Vilar, travessant boscos i corriols fotogràficament molt atractius.

Els 4 companys que van col·laborar, Josep Salip, Ana Lopez, Miquel Navarro i Joan Membrives ...


Sortides fotogràfiques - 22/05/2019

Sortida fotogràfica - Nocturna


El passat dimarts vam sortir a fer unes nocturnes de la mà d'en Miquel i com no, vam passar una estona molt divertida, vam aprendre i també vam fer fotos.
En aquest cas l'excusa era un tractor, però ja se sap un cop t'hi poses...

 


Sortides fotogràfiques - 29/04/2019

Sortida fotogràfica - Tordera Trail Race


Amb motiu de la càpsula de fotografia esportiva que va tenir lloc el 26 de maig, amb la Susana Sánchez com a ponent, diumenge una dotzena de socis sortien a practicar aquesta disciplina en el marc de la Tordera Trail Race.

AFIC havia acordat una col·laboració amb el Club Esportiu Tordera, amb la finalitat de cobrir fotogràficament part de la cursa.

Els ...


Sortides fotogràfiques - 21/04/2019

Sortida fotogràfica - correfoc de Palafolls


Després de la càpsula sobre fotografia de correfocs on en Xavier Xaubet, en Josep M. Ciurana i en Jordi Masbernat van compartir paràmetres, experiències, consells... i trucs per editar les fotografies. Dissabte 20 d’abril al Correfoc de Palafolls els assistents van poder posar en pràctica tot el que van aprendre. Aquestes imatges en són una prova.

 


AFIC Blanes
Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes
[Administració]
Plaça Argentina, núm. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com