Afic Blanes
Afic Blanes

Sortides

La idea de les Sortides Fotogràfiques té a veure amb el desig de trobar-se, companys amb la mateixa afició, i passar un matí o un dia compartint una activitat relacionada amb aquesta.

Si bé la fotografia realment més elaborada/pensada és un acte de solitud del fotògraf amb el seu equip i un motiu escollit, en aquestes trobades això perd una bona part d'intensitat; part recuperada amb escreix tant per l'ambient entre companys com per l'intercanvi de criteris, de gustos, de coneixements... de tot tipus d'informació relacionada amb el món de la fotografia.

Atès que tenim la possibilitat d'aprendre dels altres, s'aconsegueix que les relacions entre els socis participants s'estrenyin i es creïn vincles d'amistat.
Així doncs, recomanables per aquestes dues grans raons: aprenentatge tècnic i foment del companyerisme.

La sortides s'estan programant últimament amb tres mesos d'antelació, amb un dia escollit i amb diferents temes; la idea és que els socis de l'entitat es puguin organitzar a l'hora de programar-se les seves assistències i que les temàtiques siguin diferents i variades (esport, paisatge, urbana, macro, retrat...); arribant d'aquesta manera als diferents gustos i tendències que co-existeixen a la nostra associació fotogràfica.
Sortides fotogràfiques - 13/02/2022

Sortida fotogràfica al Delta de l’Ebre


Delta de l'Ebre. Del divendres 6 a diumenge 8 de maig de 2022

DESCRIPCIÓ (Descarrega programa en PDF)

El Delta de l'Ebre és la major zona humida de Catalunya. Constitueix l’hàbitat aquàtic més important de la Mediterrània occidental, després de la Camarga. Està format per dos zones clarament separades pel riu, la part ...


Sortides fotogràfiques - 08/11/2021

Sortida al Montseny


Al Montseny i trobem boscos mediterranis, boscos centreeuropeus, prats, landes, rius, rierols, tarteres... i com no, un munt de possibilitats fotogràfiques, especialment per la tardor.

El dissabte 6 de novembre es va organitzar una sortida en la que van participar alguns socis d'AFIC, en Pablo, l’Adolf, en Cesc, en Fran i en Ciurana. Van sortir ben d'hora i amb les primeres ...


Sortides fotogràfiques - 07/11/2021

Sortida fotogràfica - Sala Mapfre


El passat dijous dia 4 de novembre, un grup de jubilats d'AFIC vàrem anar a la sala MAPFRE per veure les exposicions de Paolo Gasparini "Camp d'imatges" i "KBrFlama'21" de Laura Gálvez, Blanca Munt, Gael del Rio i Gunnlöd Jóna Rúnarsdottir (joves talents de les escoles GRISART, ELISAVA, IEFC i IDEP Barcelona).
Dues exposicions molt ...


Sortides fotogràfiques - 09/02/2020

Primera Sortida 2020 de Socis


Ahir diumenge vàrem fer la primera sortida programada per en Miquel Navarro, que serà l’organitzador de les mateixes aquest 2020. El lloc escollit va ser Lloret de Mar, a l’albada, la platja que esta sota la Dona Marinera, i que es diu “Platja Sa Caravera”

La jornada va comptar amb la participació d’un grup de socis matinador , com podeu veure.

Al ...


Sortides fotogràfiques - 24/09/2019

AFIC col·labora amb la Espartana 2.0 - 2019


AFIC ha col·laborat amb l’organització de la Espartana, una cursa BTT que va tenir lloc el diumenge 22 de setembre. La cursa de 20 o 30 Km, segons categoria (gallos o gallinas) transcorre per paratges del Vilar, travessant boscos i corriols fotogràficament molt atractius.

Els 4 companys que van col·laborar, Josep Salip, Ana Lopez, Miquel Navarro i Joan Membrives ...


AFIC Blanes
Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes
[Administració]
Plaça Argentina, núm. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com