Afic Blanes
Afic Blanes

Sortides

La idea de les Sortides FotogrÓfiques tÚ a veure amb el desig de trobar-se, companys amb la mateixa aficiˇ, i passar un matÝ o un dia compartint una activitat relacionada amb aquesta.

Si bÚ la fotografia realment mÚs elaborada/pensada Ús un acte de solitud del fot˛graf amb el seu equip i un motiu escollit, en aquestes trobades aix˛ perd una bona part d'intensitat; part recuperada amb escreix tant per l'ambient entre companys com per l'intercanvi de criteris, de gustos, de coneixements... de tot tipus d'informaciˇ relacionada amb el mˇn de la fotografia.

AtŔs que tenim la possibilitat d'aprendre dels altres, s'aconsegueix que les relacions entre els socis participants s'estrenyin i es cre´n vincles d'amistat.
AixÝ doncs, recomanables per aquestes dues grans raons: aprenentatge tŔcnic i foment del companyerisme.

La sortides s'estan programant ˙ltimament amb tres mesos d'antelaciˇ, amb un dia escollit i amb diferents temes; la idea Ús que els socis de l'entitat es puguin organitzar a l'hora de programar-se les seves assistŔncies i que les temÓtiques siguin diferents i variades (esport, paisatge, urbana, macro, retrat...); arribant d'aquesta manera als diferents gustos i tendŔncies que co-existeixen a la nostra associaciˇ fotogrÓfica.

AFIC Blanes
Agrupaciˇ FotogrÓfica i CinematogrÓfica de Blanes
[Administraciˇ]
Francesc MaciÓ i LlussÓ n.26 (zona Els Pins)
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com