Afic Blanes
Afic Blanes

AFIC - 03/06/2019

Inauguració. FOC, FOC, CORREFOC


La sala d'exposicions del MiD Palafolls va obrir diumenge 2 de juny les portes d'una nova exposició de fotografia. Enguany la proposta d'AFIC ha estat "Foc, Foc, Correfoc", un recull de fotografies de diferents socis, però amb una temàtica única. El Correfoc.

En l'acte inaugural en Joan Membrives va presentar l'exposició i va parlar de la dificultat de fer una fotografia de correfocs, no només per l'ambient que es genera (el so dels tabalers, els crits de la gent, les corredisses i empentes, les explosions i les guspires) també per les condicions lumíniques que canvien constantment. Això si, tot i la dificultat per fer una bona fotografia, va recalcar que intentar-ho era molt divertit.

Un dels socis més veterans en fotografia de correfoc és en Xavier Xaubet, qui va explicar la seva experiència com a diable i com a fotògraf, va recalcar que cal ser molt hàbil i cal anticipar-te a les accions. Preparar la màquina amb els paràmetres correctes per cada escena, ja que la llum és molt diferent en una encesa, en un bufador o en el bestiari.

A la inauguració van assistir els "diablesfolls" que van ser els encarregats de tancar l'acte. I, no podia ser d'altra manera que amb foc. Un cop inaugurada l'exposició els assistents que ho van desitjar van poder fer fotografies dels bufadors en un improvisat correfoc.

L'exposició es podrà visitar tot el mes de juny, de dilluns a divendres, en horari de 9 del matí a 2 del migdia i de 4 de la tarda a 9 del vespre.
Notícies anteriors

AFIC - 12/11/2019

AFIC - Sopar de Nadal 2019.

AFIC - 06/11/2019

Catàleg QUILLAT 2019
AFIC Blanes
Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes
[Administració]
Plaça Argentina, núm. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com