Afic Blanes
Afic Blanes

AFIC - 23/05/2019

FOC, FOC, CORREFOC, Exposició


El so dels tabalers, els crits de la gent, les corredisses i empentes, les explosions i les guspires, tot plegat desferma la nostra rauxa... Fer una bona fotografia en aquestes condicions és gairebé impossible. Però molt divertit.

La propera exposició que AFIC portarà al MiD Palafolls es titula "Foc, Foc, Correfoc". Es tracta d'una exposició col·lectiva on els autors, una vintena de socis de l'agrupació, ens porten una mostra de fotografies fetes en part al darrer correfoc de Palafolls, en el marc de la celebració de l'11è aniversari de la colla de Diablesfolls.

El correfoc és un espectacle que es fa als carrers de les ciutats i pobles, on l'objectiu és evitar que et cremi la pirotècnia emprada per les colles de diables. Això no obstant, entre aficionats a la fotografia s'ha convertit en un repte i sovint trobareu un grup de valents que, càmera fotogràfica en mà, s'aventuren i desafien el foc amb l'objectiu de captar la millor instantània. A l'AFIC en tenim uns quants d'aquests, i cada vegada en som més. La fotografia de correfocs s'ha convertit en un clàssic entre els nostres socis i aquesta exposició és el fruit d'aquesta passió pel foc i la foto.

Un bufador i la immensitat de la seva bola de foc, el ball del diable sota el foc de les "carretilles" o la gent fugint del bestiari... Aquestes són algunes de les escenes que trobareu a l'exposició fotogràfica "Foc, Foc, Correfoc". Gaudiu-les, però no us cremeu.

La inauguració es farà el 2 de juny a les 19.30 h i la podreu visitar des del 29 de maig fins al 30 de juny. De dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 21 h.

IMPORTANT!

A la inauguració comptarem amb la col·laboració dels DIABLESFOLLS, per tant porteu les càmeres, ja que sonaran els tabalers i els bufadors cremaran aigua de foc.
Notícies anteriors

AFIC - 14/08/2019

Lliga AFIC 2019-20

AFIC - 16/07/2019

KDD Focs i Correfoc

Concursos - 25/06/2019

10è Premi Ombú de fotografia
AFIC Blanes
Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes
[Administració]
Plaça Argentina, núm. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com