Afic Blanes
Afic Blanes

AFIC - 03/05/2019

Inauguració. PERDUTS EN EL TEMPS


La sala d'exposicions del MiD Palafolls va obrir dijous 2 de maig les portes d'una nova exposició de fotografia. Enguany la proposta d'AFIC ha estat "Perduts en el temps", de l'autor Juan Laguna. En aquesta exposició cada imatge és un muntatge de diverses fotografies integrades a la perfecció per crear una escena amb personatges que semblen "atrapats o perduts en el temps".

L'exposició pretén que el visitant tingui la sensació d'estar fent un viatge al passat però mesclat amb mons fantasmals i ruïnosos.

De fet, una de les característiques de les fotografies que es mostren a l'exposició és que estan extremadament retocades.

L'exposició compta amb fotografies capturades pel mateix Juan Laguna en diversos viatges fets al Desert de Namíbia, als Altiplans de l'Himalàia, les Platges de Cantàbria o el Delta de l'Ebre, combinant personatges sorgits de recreacions històriques, fires medievals o mostres temàtiques.

L'exposició es podrà visitar fins al diumenge 26 de maig, de dilluns a divendres, en horari de 9 del matí a 2 del migdia i de 4 de la tarda a 9 del vespre.
Notícies anteriors

AFIC - 16/07/2019

KDD Focs i Correfoc

Concursos - 25/06/2019

10è Premi Ombú de fotografia
AFIC Blanes
Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes
[Administració]
Plaça Argentina, núm. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com