Afic Blanes
Afic Blanes

AFIC - 25/04/2019

PERDUTS EN EL TEMPS, Exposició


La propera exposició que AFIC portarà al MiD Palafolls es titula "Perduts en el Temps" i l'autor és en Juan Laguna. Cada imatge és un muntatge de diverses fotografies integrades a la perfecció per crear una escena amb uns personatges que semblen atrapats o perduts en el temps.

L'exposició presenta una gran dosi de surrealisme. Les imatges resultants són insòlites, transcendeixen la realitat per crear un món diferent, irracional i imaginari. Hi trobareu personatges i objectes del passat, lluny del seu món quotidià. Tot ambientat amb un aspecte fantasmal que pretén transportar el visitant a un temps i un espai inexistent.

Tots els elements de les fotos han estat capturats per l'autor, els paisatges són fruit de viatges (Desert de Namíbia, Altiplans de l'Himàlaia, Platges de Cantàbria, Delta de l'Ebre...), els personatges i objectes en diferents recreacions històriques, fires medievals o mostres temàtiques.

A totes les fotografies hi ha un element relacionat amb els viatges i mitjans de locomoció, fet que crea la sensació d'escenes impossibles, escenes on els personatges estan perduts en el temps o en un món que no és el seu.

La inauguració es farà el 2 de maig a les 20 h i la podreu visitar des del 28 d'abril fins al 26 de maig. De dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 21 h.
Notícies anteriors

Concursos - 03/06/2019

Veredicte QUILLAT 2019 (47 edició)

Sortides fotogràfiques - 22/05/2019

Sortida fotogràfica - Nocturna

Lliga gironina - 20/05/2019

Final Fotolliga Gironina 2018-2019
AFIC Blanes
Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes
[Administració]
Plaça Argentina, núm. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com