Afic Blanes
Afic Blanes

AFIC - 01/03/2019

LANZAROTE: GEOGRAFÍA HUMANA Y PAISAJE, Exposició


Ens plau compartir amb vosaltres el cartell de l'exposició "Lanzarote: geografia humana y paisaje". Aquesta exposició és el resultat del treball fotogràfic del nostre company Josep Salip. Ell mateix defineix les motivacions que l'han portat a emprendre aquest projecte, així:"He vingut en nombroses ocasions a Lanzarote, la meva relació amb l'illa s'ha anat modificant i enriquint amb cada estada, transportant-me fins al punt en el qual em trobo avui, ben diferent del punt de partida, ja que en el camí, Lanzarote m'ha ensenyat i transformat.

Una transformació que experimento com a persona i com a fotògraf, on la geografia humana de Lanzarote se superposa al paisatge, creant una forma de veure i sentir aquest entorn únic. He deixat de ser un subjecte passiu, bàsicament observador, per a convertir-me en un subjecte actiu, que conviu i es relaciona amb els diferents actors que configuren Lanzarote (la seva geografia humana i el seu paisatge). D'aquesta convivència sorgeix el projecte que us presento amb la humil intenció de donar a conèixer no només el paisatge de Lanzarote, sinó també a la seva gent.

El coneixement de la seva gent, dels seus costums i de la seva forma de relacionar-se amb l'entorn i el paisatge, són la base del treball que presento, ja que es centra i al mateix temps ret homenatge als artesans. Dones i homes que a través del seu esforç diari, utilitzant els recursos que generosament ofereix Lanzarote, han estat capaços de transformar-los i mantenir així vives les tradicions".


També adjuntem algunes imatges que componen l'exposició, només algunes, ja que esperem tenir-la a prop ben aviat i poder visitar-la i gaudir-la junts.
Notícies anteriors

Sortides fotogràfiques - 22/05/2019

Sortida fotogràfica - Nocturna

Lliga gironina - 20/05/2019

Final Fotolliga Gironina 2018-2019

AFIC - 09/05/2019

La lliga com a col·lecció
AFIC Blanes
Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes
[Administració]
Plaça Argentina, núm. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com