Afic Blanes
Afic Blanes

Concursos - 08/07/2018

Lliurament de premis i inauguració de l’exposició Quillat 2018


 El veredicte del 46è Concurs Fotogràfic Quillat es va emetre a mitjans del passat mes de juny, a càrrec d’un jurat composat per Antoni Mañosa, Frederic Garrido, Joan Buxó Jose Rubio, Lluís Datsira i Pere Ribera.L’emblemàtica Casa Saladrigas va allotjar el dissabte 7 de juliol el lliurament de premis corresponent a la 46a edició del Concurs Quillat. Organitzat per l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica (AFIC), amb el suport de l’Ajuntament de Blanes.Els amants de la fotografia tenen l’oportunitat de gaudir fins el proper 4 d’agost d’una extraordinària exposició. Són les fotografies que han estat guardonades o finalistes dels 46ens Premis Quillat.

A l’exposició hi ha les 11 fotografies de cada tema, 1r. i 2n. premi, dues mencions d’honor de la CEF, 6 finalistes i la última d’aquest grup d’11, la guaradonada amb premi social. El concurs d’enguany ha comptat amb un total de 6 temes (lliure color, lliure monocrom, retrat, experimental, bodegó i mar), En total, sumen 66 treballs absolutament recomanables, no tan sols per la força i creativitat que amaguen les imatges, sinó també perquè pot atraure a tothom: professionals, aficionats i amants de l’art en general.

La inauguració de l’exposició va anar precedida pel lliurament de guardons. L’acte el van encapçalar l’lalcalde de Blanes Mario Ros, acompanyat del president de l’AFIC, Juan Laguna, així com d’altres membres de l’agrupació i regidors l’Ajuntament de Blanes, i socis i sòcies de l’entitat.

Aquest 2018 el Premi Quillat d’Honor ha estat per José Beut Duato, que rep la medalla daurada de la CEF (la Confederació Espanyola de Fotografia) i 500 €. Es tracta d’un reconeixement al millor fotògraf del certamen, el que compta amb més obres premiades o finalistes en aquesta edició.

Potenciano Ahijado ha estat el guanyador del Premi Quillat Social que es lliura a l’autor i soci d’AFIC que compta amb més fotografies premiades o finalistes. En aquesta modalitat el jurat només valora els treballs presentats pels socis de l’AFIC, i la distinció està dotada amb 100 € de premi.
Notícies anteriors

Lliga gironina - 18/03/2019

AGEF - Classificació 6a. entrega

Formació - 13/03/2019

Steampunk Shooting

Concursos - 24/02/2019

Concurs d'estiu 2018 - AFIC

AFIC - 24/02/2019

El 2018 en imatges
AFIC Blanes
Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes
[Administració]
Plaça Argentina, núm. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com