Afic Blanes
Afic Blanes

Lliga social - 05/08/2021

8é lliurament lliga social AFIC Blanes


Lliga Social AFIC Blanes 20/21 acabada, actualitzada la classificació final.Ahir divendres van tenir la presència del jurat de luxe format per Maria Victoria Planas i Jorge Llorca els dos Premis Catalunya, i també amb Joan Serrano que ens van comentar molt amablement les fotos presentades. Un cop mes per via telemàtica i escurçant distancies però amb la fredor de les pantalles.Cal felicitar finalment al Xavier Xaubet per guanyar el darrer lliurament i també la lliga d'edició limitada. Sis de buit entregues la seva foto en ser la més valorada, una fita difícil de millorar.

Josep Recio i Pablo Ntutumu segon i tercer l'acompanyen al pòdium.Pel que fa a la categoria d'edició lliure, cal remarcar l'espectacular remuntada del Josep Recio que amb una gran foto de seixanta punts (màxima puntuació mai donada fins ara) l'ha catapultat de la quarta a la segona posició i la Rosa Sánchez amb una merescuda tercera posició.

I finalment Josep M Ciurana ha guanyat la categoria amb ajuda de la petita distància en punts obtinguts del lliurament anterior.  
Notícies anteriors

Lliga social - 10/10/2021

1r lliurament lliga social AFIC Blanes

Noticies - 07/15/2021

En memòria a Josep Maria Padern

Lliga social - 05/08/2021

8é lliurament lliga social AFIC Blanes

Noticies - 04/29/2021

Josep Lois

Noticies - 04/16/2021

Miguel Parreño
AFIC Blanes
Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes
[Administració]
Plaça Argentina, núm. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com