Afic Blanes
Afic Blanes

Lliga Social Blanes

La lliga AFIC, és el concurs amb més tradició de l'entitat, és va organitzar per primera vegada l'any 1960, coincidint amb la fundació de l'agrupació, i encara avui s'organitza amb gran èxit de participació.

La lliga és un mitja ideal per mostrar i contrastar el nostre treball amb el d'altres fotògrafs; la lliga a més a més, ens motiva a fer noves fotografies i és el pretext per trobar-nos mensualment i compartir les novetats. Es realitza d'octubre a maig (cada mes hi ha un tema diferent que pot ser lliure o obligat).

Poden participar tots els socis a qualsevol de les seccions (Blanc i Negre, Color i Edició Bàsica). Els veredictes són públics i es fomenta que, una vegada emeses les puntuacions, es generi un debat didàctic i ampli en el qual s'expressin diferents opinions que enriqueixin a tots els assistents. Al final de la lliga es celebra un sopar en el qual es fa entrega dels premis als millors fotografs i fotografies de cada secció, així com, al millor soci debutant i al millor classificat menor de 22 anys.

Bases

Bases lliga social AFIC 2021-22

Bases lliga AFIC 2021/2022Classificació

Classificació lliga social AFIC 2021-22

Classificació LLIGA SOCIAL AFIC 

Actualitzada 10/05/2022

AFIC Blanes
Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes
[Administració]
Plaça Argentina, núm. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com