Afic Blanes
Afic Blanes

Lliga Social Blanes

La lliga AFIC, és el concurs amb més tradiciķ de l'entitat, és va organitzar per primera vegada l'any 1960, coincidint amb la fundaciķ de l'agrupaciķ, i encara avui s'organitza amb gran čxit de participaciķ.

La lliga és un mitja ideal per mostrar i contrastar el nostre treball amb el d'altres fotōgrafs; la lliga a més a més, ens motiva a fer noves fotografies i és el pretext per trobar-nos mensualment i compartir les novetats. Es realitza d'octubre a maig (cada mes hi ha un tema diferent que pot ser lliure o obligat).

Poden participar tots els socis a qualsevol de les seccions (Blanc i Negre, Color i Ediciķ Bāsica). Els veredictes sķn públics i es fomenta que, una vegada emeses les puntuacions, es generi un debat didāctic i ampli en el qual s'expressin diferents opinions que enriqueixin a tots els assistents. Al final de la lliga es celebra un sopar en el qual es fa entrega dels premis als millors fotografs i fotografies de cada secciķ, així com, al millor soci debutant i al millor classificat menor de 22 anys.

Bases

Bases lliga social AFIC

Bases lliga 2017/2018Classificaciķ

Classificaciķ lliga social AFIC

Classificació 1a. entrega lliga 2017/2018

Classificació actualitzada el 10/10/2017

AFIC Blanes
Agrupaciķ Fotogrāfica i Cinematogrāfica de Blanes
[Administraciķ]
Francesc Maciā i Llussā n.26 (zona Els Pins)
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com