Afic Blanes
Afic Blanes

AFIC - 20/11/2018

AFIC - Sopar de Nadal 2018.


S'acaba l'any i un cop més AFIC organitza el sopar de Nadal. Un sopar on com ja és tradició farem el nostre peculiar amic invisible (els que ho coneixeu ja sabeu com va i els que no ja us asseguro que riurem).

Enguany el sopar el farem el dissabte 15 de desembre a les 21.00h al restaurant "Casa Oms” (Adreça: Carretera de Palafolls a Malgrat, s/n, ...


Formaciķ - 17/11/2018

La sessiķ prāctica del curs d'iniciaciķ a la fotografia


Dissabte 17, malgrat la climatologia, els valents alumnes del curs d’iniciació a la fotografia han agafat la càmera i han sortir a practicar. Les pràctiques s’han fet a la zona del Port de Blanes i Punta Santa Anna. Cada alumne ha estat acompanyat d’un soci veterà de l'agrupació per ajudar-lo i resoldre els dubtes que sobre la marxa els han ...


AFIC - 13/11/2018

AFIC Blanes amb la Maratķ TV3 - El Cāncer


Un cop més des d'AFIC col·laborarem amb la Marató de TV3, és per això que a través d'aquest mail us volem fer partícips del nostre petit projecte solidari.

Serà dissabte 15 de desembre de 10 a 14 h a l'estudi fotogràfic d'AFIC.

Local Karl Faust. Carrer Vila de Lloret, 98, Blanes (vegeu mapa)

La idea és ...


Formaciķ - 12/11/2018

Comenįa el curs d'iniciaciķ a la fotografia.


El passat dissabte 10 va començar el curs d’iniciació a la fotografia. El curs organitzat per AFIC Blanes té per objectiu que els assistents coneguin el funcionament i les possibilitats de les seves càmeres, i alhora, que tinguin nocions de tècnica i composició fotogràfica.

El curs està impartit per en Daniel Bron, en Joan Membrives, ...


Lliga social - 10/11/2018

Resultats segona entrega de la lliga AFIC 2018-19


Divendres 9 d’octubre vam poder compartir una molt interessant jornada en la qualtothom va poder veure i opinar de les fotografies presentades. Una jornada en la qual tots vam aprendre de tots i de la que destaquem un dels millors comentaris de la nit, “no hi ha fotografies bones i dolentes, sinó fotografies que ens agraden o no ens agraden”.

El jurat que ens acompanyava ...


AFIC Blanes
Agrupaciķ Fotogrāfica i Cinematogrāfica de Blanes
[Administraciķ]
Plaįa Argentina, núm. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com