Afic Blanes
Afic Blanes

Formaciķ

"Fotografiar es colˇlocar el cap, l'ull i el cor en un mateix eix"

Henry Cartier-Bresson

Així expressava l'amor per la fotografia i l'art, un dels fotōgrafs més importants del segle passat. La fotografia és una disciplina que ens ensenya a mirar el mķn i la realitat a través del visor d'un objecte, amb la capacitat de capturar instants únics, i fer-los memorables. Perō, com hem de capturar? Com podem aconseguir transmetre un missatge, unes sensacions, unes emocions...?

El dia a dia d'un fotōgraf és un aprenentatge continu, una recerca cap a la realitzaciķ d'aquella instantānia que esdevindrā un moment etern. La aplicaciķ de les noves tecnologies a l'āmbit de la fotografia, ens ha obert una porta infinita a la creativitat i l'expressiķ artística.

Aquesta capacitat de comunicar a partir de una imatge, és possible grācies a un llenguatge: el de l'art de la fotografia.

La formaciķ d'un fotōgraf va encaminada a cončixer les eines, les paraules, les tčcniques que faran possible la construcciķ de frases i conceptes amb els que podrā transmetre, emocionar, sacsejar, i mil coses més, perō mai, deixar indiferent.

AFIC Formaciķ, persegueix aquest objectiu, oferint cursos i tallers que van des de la iniciaciķ a la fotografia als coneixements més avanįats. En la nostra formaciķ hi colˇlaboren socis experimentats i reconeguts fotogrāfs amics i companys de l'agurpaciķ: Jose B. Ruiz, Gabriel Brau, Tino Soriano, Jorge Llorca, Hugo Rodriguez, entre d'altres.
Formaciķ - 01/03/2020

Curs Fotogrāfic Digital 2020


Dissabte dia 22 es va iniciar el curs amb una assistència de 8 alumnes que van aprendre les bases de la fotografia. 

Aquest dissabte 29 van poder practicar altres tècniques fotogràfiques al estudi que tenim al edifi Carl Faust.

Josep Salip, Joan Membrives i Miquel Navarro experts en diferents disciplines fotogràfiques van compartir els seus coneixements ...


Formaciķ - 10/02/2020

FORMACIĶ _ CURSET 2020 _ Iniciaciķ a la Fotografia


Ja tenim el programa del curset d'iniciació a la Fotografia. En Josep Salip i en Joan Membrives serán els formadors. Trobareu tota la informació al pdf que us adjuntem, i através del link, podeu contactar amb nosaltres, per formalitzar les inscripcions.

 

Soli·licitud per fer inscripció

 


Formaciķ - 08/04/2019

Fotografia Esportiva - Cāpsula formativa i sortida prāctica


Fotografia Esportiva - Càpsula formativa i sortida pràctica

Ponent: Susana Sanchez

Us oferim amb aquesta activitat la possibilitat de participar d'una formació en fotografia esportiva i d'una sortida pràctica.
1-. Càpsula formativa, divendres 26 d'abril de 19 h a 21 h a XXLV (plaça dels Pins)
2-. Sortida ...


Formaciķ - 02/04/2019

Cāpsula formativa - Fotografia de correfocs


Fotografia de Correfocs.

Ponents: Xavier Xaubet i Jordi Masbernat
(tot i que es fomentarà la participació de tothom. Taula rodona)
Data: 18 abril a les 19 h
Lloc: XXLV (Bar d’en Jonathan) Plaça dels Pins.

El correfoc és un espectacle que es fa als carrers de les ciutats i pobles, on l'objectiu és evitar que et cremi la pirotècnia ...


Formaciķ - 01/04/2019

Esport i ligthpainting Shooting


El passat 31 de març a l’estudi es va fer un shooting (sessio fotogràfica) en el que la temàtica va ser la fotografia esportiva. Van participar 8 socis d’AFIC.

En aquest cas l’objectiu del shooting era practicar diferents esquemes de llum, per això es va comptar amb Maraika, la model, Isabel Testa, la maquilladora. Els gestors de la sessió ...


AFIC Blanes
Agrupaciķ Fotogrāfica i Cinematogrāfica de Blanes
[Administraciķ]
Plaįa Argentina, núm. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com