Afic Blanes
Afic Blanes

Noticies - 20/07/2017

Festa de la fotografia 2017


Enguant la 34a Festa de la Fotografia es farà a Parets del Vallès. Podeu consultar el programa d’actes i fer les reserves a: http://34festafotografia.afparets.com/

Serà el 30 de setembre, si esteu interessats a participar feu arribar un correu a aficblanes@gmail.com i ens organitzarem per tal d’omplir cotxes i compartir viatge.


AFIC - 18/07/2017

KDD Focs i Correfoc


Aquest cap de setmana comença la Festa Major de Blanes. Si t’agrada la fotografia tens oportunitat de participar al concurs Fotogràfic de Festa Major. El concurs té tres seccions: Festa Major, Correfoc i Focs d’artifici (veure bases). Si vols aprendre a fer fotografia de focs o de correfoc et convidem a la trobada que organitza AFIC Blanes on s’explicaran ...


Sortides fotogrāfiques - 14/07/2017

Sortida fotogrāfica - Lightpainting amb llana d'acer


El lightpainting és un tipus de fotografia amb el que s'aconsegueixen imatges molt espectaculars. Són molts els efectes que es poden fer jugant amb la llum, però sense dubte un dels més impactants és el que es pot aconseguir amb el foc.
Arran d'un article publicat a dzoom el passat dimecres 12 un grupet de socis d'AFIC es ...


AFIC - 03/07/2017

Lliurament de premis i inauguraciķ de l’exposiciķ Quillat 2017


El veredicte del 45è Concurs Fotogràfic Quillat es va emetre a mitjans del passat mes de juny, a càrrec d'un jurat compost per Raimon Moreno, Laura Prego, Jose A. Andres, Jean Salilles, Luis Calle i Delfí Ramírez.
L'emblemàtica Casa Saladrigas va allotjar el passat cap de setmana ...


AFIC - 20/06/2017

Exposiciķ “Mirades des del poble”


La botiga "L'angelot" de Palafolls acull l'exposició "Mirades des del poble" del nostre soci Fran Solis. L'exposició es podrà visitar durant els mesos de juny i juliol a "L'angelot", parc Valls d'Ax 3, Palafolls.
Segons ens explica Fran, la idea de l'exposició va sorgir fruit del desig d'explicar ...


AFIC Blanes
Agrupaciķ Fotogrāfica i Cinematogrāfica de Blanes
[Administraciķ]
Francesc Maciā i Llussā n.26 (zona Els Pins)
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com