Afic Blanes
Afic Blanes

Sortides fotogrāfiques - 21/04/2019

Sortida fotogrāfica - correfoc de Palafolls


Després de la càpsula sobre fotografia de correfocs on en Xavier Xaubet, en Josep M. Ciurana i en Jordi Masbernat van compartir paràmetres, experiències, consells... i trucs per editar les fotografies. Dissabte 20 d’abril al Correfoc de Palafolls els assistents van poder posar en pràctica tot el que van aprendre. Aquestes imatges en són una prova.

 


AFIC - 12/04/2019

Alumnes de l'Institut de Palafolls visiten l'exposiciķ MOCADORS AL VENT


Els dies 2 i 9 d'abril alumnes de l'institut Font del Ferro de Palafolls han fet una visita guiada a l'exposició Mocadors al Vent. L'Uli (Ulrike Rota), una de les models, no només els ha acompanyat i explicat l'experiència foto-terapèutica que ha suposat les sessions fotogràfiques i l'exposició. També els ha organitzat una ...


AFIC - 08/04/2019

Pablo Ntutumu, premiat al Trofeu Torretes


En Pablo Ntutumu, soci d’AFIC ha estat premiat al Trofeu Torretes amb Medalla de Plata de la FCF i 100 € a la categoria de Festes i Tradicions, on ha participat amb una col·lecció de 5 fotografies de correfoc. Enhorabona!

 


Formaciķ - 08/04/2019

Fotografia Esportiva - Cāpsula formativa i sortida prāctica


Fotografia Esportiva - Càpsula formativa i sortida pràctica

Ponent: Susana Sanchez

Us oferim amb aquesta activitat la possibilitat de participar d'una formació en fotografia esportiva i d'una sortida pràctica.
1-. Càpsula formativa, divendres 26 d'abril de 19 h a 21 h a XXLV (plaça dels Pins)
2-. Sortida ...


Lliga social - 06/04/2019

Resultats setena entrega de la lliga AFIC 2018-19


Divendres 5 d’abril va tenir lloc el veredicte de la 7a. entrega de la lliga AFIC Blanes.  Com de costum vam visionar i comentar les fotografies, aquest cop amb en Jordi Masbernat, com a conductor del debat.

Pel que fa a la lliga digital edició lliure, en aquesta entrega el tema era retrat i el millor puntuat va ser en Josep Recio amb 54 punts. A la categoria d’edició ...


AFIC Blanes
Agrupaciķ Fotogrāfica i Cinematogrāfica de Blanes
[Administraciķ]
Plaįa Argentina, núm. 2
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com