Afic Blanes
Afic Blanes

Lliga gironina - 26/10/2016

AGEF. Resultats 1a. entrega.


Amb el tema “Ombres”, ja tenim disponible la primera classificació de la Fotolliga 2016-2017: http://ageffoto.org/classificacio-fotolliga-2016-2017/

Felicitem a Albert Fontàs (AFIC Blanes) per obtenir els 30 punts d’aquesta entrega.

La classificació de la Categoria Or provisional l’encapçala David Quintana (AFSalt) amb 29 punts.

La ...


Sortides fotogrāfiques - 24/10/2016

Sortida al Montseny


El Montseny, enlairat entre les planes de les comarques del Vallès, Osona i la Selva, es presenta com un bloc muntanyós de perfil altiu visible des de molts indrets de Catalunya. Precisament, el nom del massís, que prové del llatí Mont Signus (mont senyal), fa palesa la importància de la seva fisonomia. Al Montseny i trobem boscos mediterranis, boscos centre-europeus, ...


AFIC - 17/10/2016

Acaba el curs d'iniciaciķ a la fotografia


Aquest dissabte 22 acabarà el curs d'iniciació a la fotografia al que han assistit un total de 10 persones. El curs organitzat per AFIC Blanes ha tingut per objectiu que els assistents coneguessin el funcionament i les possibilitats de les seves càmeres, i alhora, que tinguessin nocions de tècnica i composició.
El curs ha estat ...


Lliga social - 16/10/2016

Primera entrega de la Lliga Social


El divendres 7 d’octubre va començar la nova temporada de la lliga social. La primera entrega de quatre amb temàtica lliure.

Comencem la lliga amb gran nombre de participació. Més de 30 persones van participar a les diferents categories: color, blanc i negre i edició bàsica.

Vam comptar amb la col·laboració del jurat la Societat ...


Noticies - 14/10/2016

7č Congrés de Jurats de Fotografia de Catalunya


El proper 3 de desembre tindrà lloc a Calella el 7è Congrés de Jurats de Fotografia de Catalunya. Serà una jornada plena d’interessants ponències sobre el llenguatge fotogràfic i la lectura de la imatge, sempre a càrrec de prestigiosos fotògrafs.


AFIC Blanes
Agrupaciķ Fotogrāfica i Cinematogrāfica de Blanes
[Administraciķ]
Francesc Maciā i Llussā n.26 (zona Els Pins)
Apartat de Correus 182, 17300 Blanes
aficblanes@gmail.com
disseny web: ATMultimedia.com